PROMO
39

Počela je luda 11.11. akcija: Windows 11 već od 11,11 eura uz instant dostavu

Ako redovno kupujete na internetu onda sigurno znate za 11.11. i lude popuste koje tada možete pronaći na kineskim web shopovima.

U tu akciju uključio se i keysfan webshop koji je već objavio svoje promotivne ponude! Tako Windows 10 Pro ključ sada možete kupiti po najnižoj cijeni do sada – 7,43 eura (licenca za 1 PC). Naravno, nakon toga besplatno možete nadograditi na Windows 11 ako želite. Ako vam pak treba Windows 10 licenca za dva računala, možete je zgrabiti već za 12,44 eura! Želite možda direktno instalirati Windows 11? Ključ za njega je samo 11,11 eura! I sve to uz instant dostavu na vašu email adresu, odmah poslije završene kupovine. Štoviše, tu je sada i veleprodajna ponuda pa možete kupiti i 50 ili 100 ključeva odjednom (tada su cijene 6 eura po Windows licenci).

Kupovina je toliko jednostavna da se ne morate ni registrirati. Dovoljno je da unesete neke osnovne podatke (samo pazite da je email adresa tačna jer vam narudžba stiže na email) i odaberete PayPal ili karticu kao način plaćanja. Dostava je vrlo brza i obično već u roku od nekoliko minuta možete očekivati licencu na svojoj email adresi. Za neke proizvode je potrebno unijeti kupon da biste ostvarili navedene cijene. Svi kuponi će biti navedeni pored linkova ispod.

Specijalne ponude za Microsoft Office

Specijalne Windows ponude – već od 6,22 eura

Dodatne verzije uz 62% popusta (Kupon kod: BKS62)

50% popusta na ostale Windows verzije (Kupon kod: BKS50)

Veleprodajna ponuda za Windows i Office

Praktični alati za vaš računar

U slučaju da vam je potrebna pomoć uvijek možete kontaktirati Keysfan službu za korisnike na [email protected].