PROMO
5

Počastite se čarobnim Philips TV-om za jesen u najljepšim bojama

Danas film, sutra omiljena serija, za vikend sportski program, a sve to na TV-u savršene slike i atraktivnog izgleda. Nova serija pametnih Philips TV uređaja, od septembra u ponudi BH Telecoma, omogućava uživanje u svakoj slici.

Sa cijenama već od 31,30 KM mjesečno za Philips PUS7506 i već od 85,43 KM za Philips OLED 705 uz otplatu na 24 mjeseca ovi vrhunski uređaji promijenit će način na koji gledate TV.

U ponudi su 4K UHD LED Smart TV serije 7506 sa dijagonalama od 108 cm (43"), 126 cm (50") i 139 cm (55"), a model 4K UHD OLED Android TV serije OLED 705 u varijantama od 139 cm (55") i 164 cm (65").

Šta ove TV uređaje čini tako posebnim?

Karakteristike koje su za 4K UHD LED Smart TV uvijek u prvom planu svakako su živopisna HDR slika i vrhunski filmski Dolby Atmos zvuk. Bez obzira koji program gledate, oduševit će vas nevjerovatna dubina, uglađeni pokreti i kvalitetnije boje. Posebno će mu se obradovati ljubitelji igara i raznih programa jer na njemu izgledaju uglađeno, a funkcionišu savršeno uz Philips P5 Perfect Picture engine.

U Philipsu su se pobrinuli da ovaj pametni uređaj izgleda atraktivno u vašem domu i kada je isključen, prvenstveno zahvaljujući tankom dizajnu i mat crnom okviru sa tankim nosačima koji čine da izgleda kao da lebdi iznad police.

Uživajte u Netflixu, YouTubeu, igrama...

Brzi i intuitivni operativni sistem SAPHI olakšava upravljanje televizorom i navigaciju do popularnih aplikacija među kojima su YouTube, Netflix, Prime Video i mnoge druge. Dodajmo i da dolazi sa najnovijim HDMI priključkom.

Druga serija uređaja u septembarskoj ponudi BH Telecoma koja je osmišljena da vas opčini je 4K UHD OLED Android TV sa dijagonalom od 55 i 65 inča.

Užitak gledanja kao nikad dosad

Ovaj elegantni OLED TV krase otmjena slika i jedinstveno Ambilight svjetlo, zbog čega se doima čarobnim, a sadržaji koje na njemu gledate impresivnijim. Kako Ambilight radi? Inteligentne LED diode oko rubova televizora reaguju na akciju s ekrana i sijaju dopadljivim sjajem, što užitak gledanja sadržaja čini drugačijim od svega što ste dosad iskusili.

Među posebno zanimljivim karakteristikama je i Dolby Atmos i Dolby Vision zvuk koji vas postavlja u centar svake akcije, te inovativna opcija DTS Play-Fi6 za zvuk u više prostorija. To je omogućeno povezivanjem kompatibilnih zvučnika u svakoj prostoriji kako ne biste propustili dijelove filma ili sportske komentare dok odlazite po užinu ili provjeravate ko zvoni.

Više informacija o promociji BH Telecoma pronađite na sljedećem linku: https://bit.ly/38Ouyi3.