Komentari (20)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bavim se astrofotografijom i bas mi je drago da klix objavljuje nesto pametno vec sam uhvatio par bolida (sjajnijih meteora) večeras ce ih se vidjet vise,ako ne mozete navecer da spavate preporucio bih da izađete malo poslije ponoci 😂,jako je zanimljivo iskustvo.
kakav lovro kakve suze, što izmišljate gluposti. hebem ti lovru i lovrincu. nigdje veze...
Nije izmisljanje, educiraj se malo 😊
Traktorijada nebeskog naroda.Strefila ih oluja na matičnoj planeti.Kud li idu da mi je znati.
"Suze Svetog Lovre"?, pa ovo je udar na bosnjake i muslimane opcenito 😂😂😂
A, zasto?
Eto mi nismo imali pametnijeg posla nego umjesto da spavamo hodali smo i gledali u nebesa da vidimo te perverzide ili kako ih vec nazivate vi besposlicari.
reče nam hamdo a onda ustade obuče farmerice, upita mater da mu da 5 KM, kerma je legla na listić , usput 2 na Bingo, i lagano na kafu koju će srkat po dana
što ne kažete pravu istinu, to su sateliti koji prate ljude koji su vakcinisani jer im je ubačen čip, sad ih prate preko tih satelita , nisu to metroi
Ja stalno u kladionici....sramote kad ovi tvoji skontaju, što prate vakcinisane.
glaj kloceva, lupaju minuse ne znaju za sarkazam. džiberland