Komentari (29)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Evo ovima sto su prizivali Boga da baci kamen i bude precizan, sad ćemo vidjeti...
Kinezima je bitno reći da je raketa obavila misiju kako bi bili kul. A razmišljanje šta poslje sa raketom, hoće li to biti problem za nekoga ili neće, a koga to interesuje. Isto kao i sa jelom. Jedu ave živo i guštaju, boli ih k. hoće li to imati konsekvence na svijet.
Kao i za vecinu drugih kineskih proizvoda
Kod nas da je pala, za 2 dana bi završila na olx-u u top stanju
Kinezi najveće šeprtlje!
Koje smo kurate sreće, ne dao Bog.
Ko visoko leti nisko pada.Hahaha
ljudi moji ne bi da vas prepadam ali po pouzdanim podatcima od eusst ona pada prema evropi i to na naš dio 😬 oko 2:11 ujutro ± 190 minuta
ne moze pasti na nas, predvideno je juznije :)
Na Kosovo, evo potvrdjeno je
Panut će neđe
... pa đe ?!?
A sta je s onim da smo tako napredni da mozemo tacno znati kad i gdje ce pasti, kojom brzinom, pri kojoj brzini ce se raspasti itd?
U ocean ce pasti , 70 posto vode .
Oce *urac
ako budete glasali za Becka nece past na vas staklenik tkd...