Komentari (22)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovaj od 350m je negdje iznad nas :)
hehehehe pa kazhe Asteroid ni jedan ne mozhe pasti na zemlju 2. On zna šta u zemlju ulazi, a šta iz nje izlazi, i šta se s neba spušta, a šta se na nj uspinje; On je samilostan i On prašta grijehe... 9. Kako ne vide nebo i Zemlju, ono što je iznad njih i ono što je ispod njih?! Kad bismo htjeli, u zemlju bismo ih utjerali, ili komade neba na njih sručili. To je, zaista, pouka svakome robu koji je odan.
Koliko ste puta pisali o tome kao da se vi pitate.
Hajmo sad malo od ovog strahovati. Bitna vijest za nekog ko misli zivjeti 500 godina.
Ne znamo
teroristi su ovi sto vode danasnji svijet u propast,na celu su svih drzava,a zemlja nije planet niti ce ikad biti,voda je vodoravna a zemlja je uskladjena sa vodom.
Asteroidi su holivudsko sranje
pada samo ono što Allah dozvoli da padne...
Svetosavski pravoslavni teroristi su opasniji.
Nije to nama interesantno
Dajte Fadila tu gurnite, da napravi komoru oko Zemlje koja ce se zatvarati kad se osjeti opasnost. Ne radi na veliku marzu 300-400%. Realno koliki broj zivota je u pitanju, to je nista.