Komentari (37)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kakva milijarda bolan, ako potraje narednih 200 godina bit će čudo.
taman tad nekad cu vratit kredit, pu!
kakvih se provala i termonuklearnih gluposti nagledam u komentarima na ovom sajtu, to nigdje drugo nema... nekad se pitam šta ste vi učili u školi, ako ste je uopšte i pohađali...
Lekum dinukum ve-lije din!!
\"VAMA VASA , MENI MOJA VJERA\"
raspravljati o evoluciji sa nekim ko nema nikakvog znanja iz biologije, genetike i matematike je najobicniji gubitak vremena
@@commi ...bespredmetno je diskutovati sa umno zaostalima...pozdrav...
KO TI JE STVORIO MAMU TATU , NJIHOVE MAMA TATE ITD , SA TIM TVOJIM RAZMISLJANJEM MOZEMO SE SLOZITI DA SU TI KO TVOJI \"EVOLUIRALI\" OD MAJMUNA
“Neće nastupiti Sudnji dan sve dok All.ah, dž.š., ne uzme dobre vjernike, tako da ostanu samo oni u kojima neće imati ikakva dobra; koji neće znati ni za kakvo dobro, a niti će spriječavati bilo kakvo zlo.” (Musned Ahmed, 11/181-182)
@za ateiste ...tata i mama...bog nije im\'o ništa sa tim :)
TI STO ISMIJAVAS NASE VJEROVANJE U BOGA , SAMO JEDNO PITANJE KO JE TEBE STVORIO UHLJUPE RETARDIRANI
mislim da je u danasnje doba smijesno stavljati ovakve clanke tipa \"naucnici kazu\". recite o kakvom je istrazivanju rijec i koji naucnici.
I tu se John probudi i kaže mami kakav je lud san sanjao!
Uskoro dolazi Antikrist...
@... Hvala što me prosvjetli. Ali znam o čemu je članak, samo sam se nadovezao da sve ima svoj kraj, kad tad, pa tako i život na Zemlji, pa i sama Zemlja!
ovdje je rijec o suncu i fazama fizije. za oko milijardu godina, temperatura na zemlji ce se toliko povecati, da ce zivot baziran na vodi i proteinima biti nemoguc.
Zemlja ima svoj vijek trajanja, kao i sve u Svemiru, pa tako i sam Svemir. To što su ljudi jadni i ograničeni, pa misle da prije njih i nakon njih nema ništa je samo dokaz koliko smo još primitivna bića na svijetu. Ovoliki uticaj religija je živi dokaz ljudske ograničenosti, jer i sve što ne mogu objasniti logički, objašnjavaju bogom. I onda se čudimo što svijet ode u neku stvar.