Komentari (19)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
U Hrvatskoj se okupile zemlje Ujedinjeni Arapski Emirati, Velike Britanije, Turske, Rusije, Poljske, Hrvatske, Srbije, Slovenije, Sjeverne Makedonije i Bosne i Hercegovine.i pobijedi Bosnjakinja!! Ima pameti u nas!
Cestitke djevojci! Lijepa vijest.
Svi drugi otkazali takmicenje
Nije Zeničanka nego Kakanjka, ako studira u zenici ne mora znaciti da je neko zenicanin. Isto tako informacije za klix novinare da su i AMEL TUKA DEJAN LOVREN AHMED KRNJIĆ Iz Kaknja a ne zeničani
Niste bas dobre pameti kad u ovakvo vrijeme se iskupljate po nekakvim takmicenjime, kongresima...
Drago mi je zbog uspjeha, kao i zbog cinjenice da nece imati problema u zaposljavanju bilo gdje u svijetu i sa platom koji mnogi mogu samo sanjati! Svaka cast!
Od srca cestitam na uspjehu! Nasa su djeca divna! Al u ovo doba virusa - PA LJUDI JESTE LI VI NORMALNI ?!?!?!?!! Kazniti pravno onoga ko je nase najbolje studente izlozio riziku, a time ugrozio zdravlje cijelog naroda!
Bravo ekipi, ponos nas!
Šta kaže PISA na ovo?
Pruje svega sve cestitke, a sada pravo u Sarajevo na proslavu uspjeha i slikanje sa politicarima. Nakon toga u Zenicu u stabdardni nargila bar sa rajom, pa kuci roditeljima i rodbini a onda mozda im neko kaze da su trebali prvo u samoizolaciju na 14 dana.
"Zenički su se studenti takmičili u konkurenciji kolega iz Ujedinjenih Arapskih Emirata, Velike Britanije, Turske, Rusije, Poljske, Hrvatske, Srbije, Slovenije, Sjeverne Makedonije i Bosne i Hercegovine". Zaista jaka konkurencija! Sve pohvale!