Komentari (25)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
aaaaaaaaa ja tejk sad skontala hahahahahah
a eto vi muskarci imate mozha
hahah Ukoliko ispričate svojoj ljepšoj polovici šalu, a ona ne reaguje odmah, ne očajavajte. Ženama je potrebno malo više vremena da to obrade u mozgu.
ali zene stvarno sporije kontaju...neke nikad ni ne skontaju :-((
Tuke
slazem se sa naslovom , zene sporije kontaju .. ;-)
Zbog toga sto zene ne zele da procesuiraju sale i ne misle kao muskarci. Muskaci se sale jer imaju testesterone koji ih cine muskarcima a zene ih gotovo nemaju. Zene su isto tako ozbiljnije i upijaju znanje brze od muskaraca ali su muskarci ti koji su prakticniji. Zene uglavnom organiziraju docim muskarci rukovode. Jedno je sigurno zene ne shvataju muskarce, kao ni muskarci zene. Nije tu nista cudno. Zena ce vas gledati kao najveceg glupana ako ne ucinis nesto sto nije u skladu sa kucnim redom, a muskarac to nece razumjeti, zasto je zena postane neraspolozena.
nije bitno jel poslije 15 ili 115 minuta... osmijeh je mrak.... je..š vic
cuj sarajke, mora skontat je li smjesno ili ne. c c c. pa ili je smjesno ili nije, nema tu sta da se duma
ovo ti je slika nakon 15minuta ispricanog vica
ma joooooooook! pa zar im iko ustvari i prica sale, drugo je prodaja sale. bez sovinizma!
minka sporije konta...
Opet ublehe novinarske ne znaju ni naslov staviti. Ako zapravo procitate tekst, onda cete shvatiti da govori o tome da zene prvo razmisle o sadrzaju humora, odluce da li je smijesno ili ne, i onda se smiju. Muskarci pretpostave da je nesto smijesno, pa onda kontaju zasto je smijesno! Inace slazem se, grupa od 10 zena i 10 muskaraca, je krajnje neozbiljan primjerak. Al haj nek su \"novinari\" \"skontali\" naslov....
10 zena i 10 muskaraca i to je istrazivanje sa reprezentativnim uzorkom? nista se vise ne treba reci
a tek plavuse sto su pagluuuu?!