Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
To vala tamo u SAD i UK , mljade bBosanke su bas nekako vise i mrsavije
Ih sto bih ja sad mogao da oplodim koju hehe.
Naravno da ce bit manje ,deblje ,sa nizim krvnim pritiskom......kada je opca tendencija covjecanstva usmjerena ka tome,manje se krecemo,nezdravo jedemo,sjedilacki zivomo,okolina je zagadjenija.......to je svako mogao predvidjeti!
svi se kolju na politickim temama, a ovo je tema bit ili nebit. naime u cemu je stvar: nova elita svih partija boja i vjeroispovjesti je toliko bogata da moze g.ziti sve sto pozeli. ono sto ostaje mora zeniti sirotinja. sirotinji se zato nudi vjera i pranje mozda kako bi morali opciti sa manje zgodnim trebama i stvarati sto vise podanika. orgazam nije nesto, ali im se nudi vjecno spasenje...negdje gore...djevice...itd.... ovi uzivaju sada, sirotinji se nudi poslije. stari koncept, ali radi kao sto se vidi.
ja sam evoluirao u oblasti stomaka ako ne i sire :)
Bolje da ljulja nego da zulja
odmah ovu sliku uvalili s ovim debelim ko da to znaci da ce bit tolko debele halo ba dje vam je logika????inace volim nesto ove malo deblje u zadnje vrijeme ne zna sta mi je ba
jesu debele ove na slici
@xyyx Znaci jos samo da te npr ja oplodim i misija ostvarena :)
ja sam onda već evoluirala :)))
Znaci taman do djoke :)