Istraživanje naučnika
0
Zašto zebre imaju pruge
Komentari (21)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Da li su zebre bijele sa crnim prugama ili crne sa bijelim prugama?
Ovo je toliko glup clanak, da je svaki komentar suvisan pa i ovaj moj !
Odlucim da pogledam komentare u nadi da cu zateci neke konkretne i komentare vrijedne citanja ... A sta zateknem ? Zateknem gomilu glupih rijeci od strane \"pametnih\" ljudi koji vise vole da procitaju sta je ko doruckovao,cija gu.z.i.ca je sjevnula, ko je koga upucao ... Boze sacuvaj ...
Najbolje da pitamo muhe hahahahaha
Vertikalne pruge na zebri su cisto radi kamuflaze, lavovi i ostale cica maca u viskim travama imaju problema sa preciznim lociranjem svog obroka jer se vertiklane pruge mjesaju sa travom, i to je to.
Želite da zaradite novac, ali ne želite ići na razgovore? Želite slobodu, ali Vam je potreban stabilan prihod? Želite ostati kući, a da Vam ne izostane zarada? Onda Vam je ovaj posao odgovarajući. Bez ulaganja novca, sa dnevno 3-4 sata rada možete zaraditi 50-200$ sedmično. Ako imate više vremena, onda i više. Šta Vam je potrebno: računar, internet, minimalno znanje rada na računaru, ostalo je već do Vas i Vašeg rada. Nije MLM. Za više informacija javite se na e-mail: [email protected]
levata i naučnika, a i komentatora. pa u davno doba sve životinje su bile jarani, nisu ih ni muhe ni predatori napadali, zajedno išli s kahve na kahvu. e, onda je došao potop, a zebre upravo pošle spavat, obukle pidžame i nisu se stigle presvuć, trebalo navratnanos furat na onu arku. kasnije im se pruge svidjele kao modni detalj i na tome ostalo, u čemu je problem?
zašto bosna i hercegovina NEMA pruge? (a i one koje ima qurtzu ne valjaju)
zebre su nacionaliste
Samo muhe znaju šta je prava istina..
\"Bijeli konji su također bili sigurni od muha, jer ni njihovo krzno ne odbija svjetlost\" Ja koliko znam bijela boja maximalno odbija svjetlost, a crna minimalno, tj. crna upije vecinu svjetlosti. E sad kako to da je sa tim krznima obrnuto...ne bih znao.
Hajmo malo realno. Je l\' logično da zebra ima pruge da bi je muhe manje ujedale, ili da kada su u krdu pruge stvaraju optičku varku za svakog predatora, da bi ga zavaralo pri hvatanju zebri??? 100% zbog muha, yebo život, bitno je da muhe ne smetaju pri ispaši!! Oj naučnika i kyte!!!!
ovi naucnici svakodnevno \"otkrivaju\" sve i svasta
navijaju za juventus ?
Naučnici bi uskoro mogli otkriti..... Opet religija zvana evolucija.
Zato sto navija za Partizan !
zebra je konj koji neobicno izgleda!