Komentari (62)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ja nikad nisam pala u nesvijest..
A JESILI IKAD PALA JARANICE MOJA
never haha
PRIKAŽI ODGOVORE (7)
...pa vidi mog hašima i namah u bandak 😂😂
kad sve druge trikove, fore i fazone potrošim, e onda padnem u nesvjest..to mi je ko' ono zadnja vadiona
Kakve veze ovo ima sa naukom i tehnologijom (SCITECH)? Pa hajd što ne znate sastavit članak, nego ga ne znate ni sekcionirati. Novinari, hahaha
neam ja vremena za tog..
ama ja sam davno pao u nesvijest i nikako da dođem sebi,.- kao da svo ovo sanjam kako se ono kaže,..-.,.. : DEŽAVE VU VU VUU Jedino kad se oturim na piiivo onda se ko haman OSVIJESTIM.,-,.,,--natrenutak :):):)
Ja padam u nesvijest kad vidim ove politicare na sceni...Mozda bi bilo dobro da urade i to istrazivanje, kontam da bi to bio fenomen...
ima li u jovanovoj kafani sokova vi.samo spominjete alkohol im
A sjecam se jednom kad sam se sredio ko pevachica,i stikle i sve,i kazem sam sebi u ogledalu joj reko pascu u nesvjest kako sam zgodna haha =P I od tada nikad vise nisam u nesvjest pala =) ma boli me uvo za sve =)
zato sto se ne osjecamo dobro
Zato sto pjevaju Hanka, Saban, oba Halida, Semsa itd.