Komentari (117)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
sad znam zašto je pčelica maja uvjek bila sama-pa pavo je volio trutove
Il su truti voljeli njega, a nije imao hrabrosti da ih odbije
Znači,....ako vidiš muško da žuri ulicom,.....bježi od njega ! hehehehehehehe : )))))))))))))))))))))))))
Ako si kukavica .....da !
pederska posla,
"istraživači su zaključili da su se gej odnosi među insektima..." ma smiješno
http://VisitsToMoney.com/index.php?refId=290482
Aaaaaaa, zato 'nako brzo piče, da ih ne stignu !?
A zasto se zenke pare u tako malom procentu?
Zašto leptiri, moljci i ostali insekti u velikom procentu idu u vatru?
Joj sad kad naprave gey paradu
U podgorici. Ali, čuo sam da će se pobuniti ovi hetero insekti, tako da će biti problema. ;)
Nova istrazivanja su pokazala i homoseksualna parenja mikroorganizama, jer su oni jos u vecoj zurbi. Homoseksualnost je takodje utvrdjena kod vecine biljaka, a veoma je izvjesno da je i svaki zivot van planete zemlje homoseksualan. Hemijski elementi su uglavnom homoseksualni. Vazduh, voda i vatra su, bez ikakve dvojbe, homoseksualni. Neki neporketni predmeti takodje pokazuju homoseksualne tendencije.
Uaaaa pederi.. :) Gdje su vehabije da nas zastite..
zovi dečka da te zaštiti
vehanije su jos gori obi su pedofili
imaju li oni paradu ponosa...
Pederosi
Je li ovo nijedna država ili pokrajina danas nije odobrila istospolne brakove pa vam je samo ostalo da preko mrava poturate opravdanosti takvih "sloboda"? Obzirom na recimo rasprostranjenu pojavu tzv. spolnog kanibalizma među određenim vrstama životinja, molim da danas-sutra kada se ista pojava primijeti među ljudima pokrenete njeno zvanično usvajanje na svim instancama vlasti. Jer opravdavanje ponašanja među ljudima pojavama prisutnim među životinjama ne smije da podrazumijeva dvostruke aršine. "Tako je jedna od možda najinteresantnijih tema spolni kanibalizam. Zanimljiva je činjenica da se ovaj termin odnosi samo na ženke, jer one su te koje konzumiraju mužjake prije, poslije pa čak i za vrijeme parenja. Takvo je ponašanje poznato kod mnogih vrsta pauka. Svima poznata crna udovica jedan je od takvih primjera. Ženke konzumirajući mužjaka tijekom ili odmah nakon parenja daju svojemu tijelu energiju za razvitak oplođenih jajašaca..."
odličan komentar!!
ahaha odlično. uzimaju samo one argumente koji im pašu :) :)
To ni policija ne zna!!!
GAY MRAVI