Komentari (32)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Čuj nema! Ima, ima, samo nam se nisu prikazali!
Ne znam kako bilo ko može tvrditi nešto sa sigurnošću kada su takve udaljenosti u pitanju... i ovi što zagovaraju teoriju o vanzemaljcima, kao i ovi što te teorije osporavaju Ljetos je bila cijela frka oko patuljaste planete Ceres i šta ono sjaji na njoj.. a ta nam planetica u komšiluku (s druge strane Marsa) i opet niko ne zna šta je.. barem do danas mislim da nisu skontali.. kako će neko znati šta je oko planete KIC 84..... smiješno
I da jesu, nikad se nebi to izdalo u javnost. Zamislite ovo, najveci avion nemogu pronaći, a traže život po svemiru.. haha
Moj Asime, ljudska civilizacija je jako napredovala... sto se "ne bi" moglo reci za tvoju gramatiku ili sto ne mogu reci za tvoju gramatiku.
@Fozolif Izvini profesore bosanskog nisam te prepoznao, za nekog ko je završio 4 razreda osnovne u Bosni i otišao u inostranstvo mogu da se pohvalim kako pričam jezik.
kako ba nema..............vanzemaljaca na svakom koraku oko nas..............tststst
Zamislite koji bi to bio sjeb za svijet kada bi došli vanzemaljci, na planetu Zemlju, vjerovatno ateisti kao sto su i naši astronauti, pa vide da postoje muslimani i kažu "hej pa i kod nas ima ista vjera kao vas islam" zato se nikada necemo sresti sa vanzemaljcima, barem ne javno da cijeli svijet zna :))
Ma 100% sigurno, najvjerovatnije, odnosno bez daljeg obrazlaganja je... možda...
Kad komentator utakmice kaže: Promašio je stopostotnu šansu, e kad to kaže ja se upišam