Komentari (94)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Okrenite se oko sebe, pogledajte ponašanje ljudi, sve nadrkano i napeto, gazimo se, ne razmišljajući nimalo o onom drugom........daj meni, a, onaj nek' crkne.......i čemu se nadati, imamo sve, ali ne umijemo koristiti...... .....Zemlja nije naše vlasništvo....!? .....samo nam se vraća, onako kako smo zaslužili
Upravo tako, potpisujem sve sto si rekao. A za nas se iskreno nadam da cemo se promjeniti i poceti postovati ono sto nam zivot znaci. :-)
A kad nije tako bilo burnbabe?
PRIKAŽI ODGOVORE (7)
Hoce li kod nas Apokalipsa biti Bosnjačka,Hrvatska ili Srpska ?
Znaci,odosmo u p.m?!
Akobogda, i treba nam kakvi smo..... svi zajedno.
mislim, ako su hidrometeoroloski zavod rs i milica djordjevic to potvrdili, to je onda garantovano tako, ne treba trositi vrijeme na dalja istrazivanja!
ljudi sa balkana nema potrebe za strahom,sigurni smo,kasnimo 50+godina sve je uredu,nema potrebe za panikom :D
Gora je apokalipsa u oktobru kada bude glasanje!!!!!!!!!!!!!!!!
Mrš u pičku materinu i vi i montreal i apokalipse svake godine... Poserem vam se na najpaklenija ljeta i najhladnije zime... Samo sranja i zastrasivanje naroda.. Eto nek sad bude apokalipsa ionako je s ijet otisao u qurac...
Bravo majstore sve je ovo cista prdimahovina,ne znaju sta ce sa sebe i kako dobiti na publicitetu pa opleti po raznim apokalipsama,mnogo ste smijesni...
logična je stvar da je sve toplije samim tim što se sunce konstantno širi. Mi smo osuđeni na propast samo je pitanje za koliko godina , decenija, ili stoljeća će se planeta zemlja pretvoriti u ono što je recimo venera danas. Žalosno je to da se bavimo politikom, mržnjom, ratovima i religijom što su izuzetno bespotrebne stvari u odnosu na traženje nove nastambe za ljudski rod.
sto preseravaju ovi naucnici...
Sta ce obicni smrtnici oni nemaju za cim da zale ,ali ovi smradovi lideri sto su se nakrali ,a sto je najgore neznaju gdje ce ih zateci ,da se ko navodno sacuvaju od kataklizme,najbolje bi im bilo da pocnu narodu sad dijeliti i onako ce im propast to sto su nakrali...!
Dobrodošli u pakao."
kijamet = 3 x apokalipsa na jednom mjestu u istom trenutku
Ispravka, riječ apokalipsa znači razotkrivanje , otkrivanje tajne i sl više informacija http://sh.wikipedia.org/wiki/Apokalipsa
Atheos jesu li jahači apokalipse bili na Ajvatovici :)
Više su mi ovu 'naučnici' preko glave fkt pa zar su toliko glupi da ne znaju zašto je toplije... Zafalilo novca za 'istraživanja' pa ovako pokušavaju izvući dodatna sredstva, standardno. I naučnici, meteorolozi... Svi oni se bore za novac.
format c:// pa ce opet sve iz pocetka :D
Amerika kontrolise klimu u gotovo cjelom svjetu putem H.A.A.R.P-a. pa tako i kod nas. Jos bi bilo i "dobro" da upravljaju samo klimom, oni upravljaju i sa ljudima putem tih istih antena.