Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nema nama sta stetit, jer ovaj narod mozga nema.
Hehehehe....nekad nije lose bit bosanac
Loš zrak u Sarajevu ubija ljude masovno, nepušači umiru od raka pluća i to masovno i to vrlo mladi. 5 do 12 je, ako ne i 5 nakon 12 za sviju nas...
znaci nasim politicarima je bas nastetio kad nas hebu kako hoce
who cares? nit je mlade briga, nit je zagadjivace briga, nit je drzavu briga
Bosnjo teleca glava i torbica obavezno
Od Meksika grada do Sarajeva grada, veza je jaka zagadjenog zraka. Sarajvo zimi a Meksiko ljeti, dismr ko pakson od bica Jeti.
Sarajevo i Karaci dva oka u glavi ❤🇧🇦❤🇵🇰 Smog BiH i Pakistan, Banglades i Peking zajedno sa Nju Delhijem spaja ❤ Grad Treceg svijeta ❤❤❤
no shit sherlock
ma jok , ma gdje ce to, dajte molim vas, nemojte tako
"Šteti mladim mozgovima". Omladino na*ebali ste zimus izgleda da je lokdaun navidiku
Ovim naucnicima i ovim sto prenose njihove nazovi izjave ne treba vjerovati al nikako!
@Neetiketiraniiiiii Jel ti ne vjerujes u zagaden zrak? Ako vjerujes jel mislis da nije stetan, mislis da je sasvim u redu i prihvatljivo zivjeti u zagadenom zraku?
Zato i ne reaguju ovi naši delegati, njima je u interesu i odgovara im da budemo pasivni u svemu tj. da nam je sve svejedno šutimo i trpimo,više i ne trpimo jer smo generalno zaglupili od svega.