Komentari (19)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Do tad cemo sami sebe pobiti 100 puta ;)
meni samo nije jasno ono kako neko zna , cuj milijardu godina , evo ja tvrdim pogodi nas meteor za milion godina i pusiona smo, ja clanka i qrc ovo neko izmislja iz redakcije sam da popune stranicu :D
za milijardu godina i ja cu biti bez zivota haha
ja znam sto posto da ce nestati za 26 miliona godina. :) ma nek je jos koju godinu dok ne dobijem penziju a onda mi je lako za sve ostalo.
Za milijardu godina će proći hiljadu miliona godina ;) pa šta sad, kao da je to nama danas bitno.
Tako su i dinosaurusi govorili da ih nece biti za par miliona godina.
Ma sta me briga ... nek' odumire sta hoce i kada hoce...ja cu pobjeci u Njemacku dok to ne prodje... :-)
Za milijardu godina ljudi će napraviti zemljin suncobran, tako da joj sunce neće ništa. A moguće je i da zemju pomjere malo dalje od sunca tako da ostane ista temperatura na zemlji.
nije za milijardu nego za 5 milijardi godina,jer je nasa zvjezda tek na polovici svoga zivota ,čudno da smo mi na zemlji kad su najbolji uslovi na njoj bas sada i kad je sunce optimalno za nasu zemlju :D jedan je Allah
Allah je umro. Prekosutra 'dženaza'.
e moj zlatane, e moj kretenu...
PRIKAŽI ODGOVORE (2)