Komentari (28)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
prevelik je ovo zalogaj za prosjecnog posjetitelja klixa
Ovo pisete ljudima koji ne vide dalje od nacionalnih podjela, koji vjeruju u horoskop i koji se mole bogovima. 🤣
@objektivno123 Glupsone sto se tice nacionalnih podjela upravu si,a sto se tice astrologije to je ozbiljna nauka!Zao mi je kada vidim ogranicene ljude poput tebe,prvo nesto nauci i istrazi pa onda pljuj po tome.
@why Hahaha ozbiljna nauka, hahahha.. Pazi da ti polozaj saturna ne pokvari dan. ovco.
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
Sad kad krenu komentari tipa "ne postoji svemir, mi živimo na ploči koja pluta ni na čemu"
Neznamo gdije, kako i zasto. Samo znamo kada. I sta sad...
izljev ?
@Bataldzija proljev
Da nije Đipalo Junuz uključivao hepek?
Vidim ja nesto mi se vrijeme isteze i skuplja ,kontam sta je kad ono , hvala ti KLIKSU.
Aaaaaaaa bice neka septicka rupa i izljev vnago u nju ...
Ma sve je već "zapisano" u akashi, Zemlja prolazi kroz transformaciju zbog fotonskog talasa koji dolazi iz centra galaksije, ali o ovome mediji uopće ne izvještavaju...A sve ovo što nam se već godinama (od 2012. dešava) dio je šireg, većeg Plana...Jedna od knjiga koje se bavi detaljno ovom tematikom - Sal Rachele: ZEMLJINE PROMJENE 2012-2030. - http://library.foi.hr/lib/knjiga.php?B=20&sqlx=74397&ser=&sqlid=20&sqlnivo=&css=&H=&U=ZEMLJA
Hebeno je kad je izljev...
predznak pred ukazivanje pecata KS
Dosao iz Srbije