Do sada uočeni kod Zemlje i Marsa
0
Venera ima ozonski omotač
Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
sve toboze veliki umovi, naucnici samo takvi, a tapkaju u mraku misleći da je svakom stvorenju potrebno za zivot isto sto i ljudima! mozda tamo negdje postoje neki koji ne disu ne trebaju vodu jednostavno bistvuju na osnovu neceg drugog! eto ko nama kroji kapu!
imam i ja vitafon pa se ne kurcim
kakve gluposti, ko kaze da je uopce potreban ozonski omotac za zivot, ili zrak, ili u najboljem sllucaju voda. Jos nismo dotakli ni kako smo mi nastali i razvili se a oni suzavaju potragu ...ccc Zivot je sirok pojam i moze biti u mnogo razlicitih oblika, a ne bit ogranicen ko balkon i rec ima zraka i vode i ima i zivota. Laici...
venera ga ima a zemlja ga gubi.... to je zato sto zemljani PRD3 a na veneri nema nikog da prd1
To što se pominje nekakav Ozonski omotač na planeti Veneri pa tu je nekada Nebeski narod udisao vazduh prije više milijardi godina :) Kažu da su imali svoj entitet na Veneri. Haj sad ti vjeruj tim činjenicama :)
Ja sam sa Venere, pitajte šta vas zanima?
I moj K:U:R:A:C ima pa STA?