Komentari (49)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
E hajde nek' mi sad neki ravnozemljaš objasni kako to da se ova pojava ponavlja svake godine u istop periodu, ako zemlja nije okrugla i ako se ne kreće u krug te ne prolazi kroz ovaj pojas?
Miles Dyson Nisu ovo meteori nego električna pražnjenja. Kako u istom periodu(ne znam isto kao što ni ti ne znaš) Objasni ti meni, kako su tri meteora pala na isto mijesto u raznacima od nekoliko godina 2007g 04.02.2011g 10.05.2012g. u Križevcima u Hrvatskoj. Kolike su matematičke šanse da se to desi ako putujemo kroz svemir, vrtimo se oko sunca i oko svoje ose. Zar nije logičnije da se komad kupole odlomio na istom mjestu koje je već načeto prijašnjim odlomljavanjem.
@AhmedRizo1 Da ti bude jasnije. Ove svjetlice nisu ti meteori kakvi ti misliš da jesu.Tj. kamenje koje ulazi u našu atmosferu i pritom sagorijeva. "meteori" postoje, ali su to dijelovi kupole koji padaju na zemlju slobodnim padom i oni ne svijetle niti su zapaljeni. Samo padnu u svom onakavi kakvi su se i odlomili.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Da bi ste vidjeli ovo morate biti negdje gdje nema svjetla od grada, kao npr na brdu, sto vama nije problem jer ste svi brdjani! No sikiriki svi cete moci vidjeti
Mozda bi bolje bilo da ste u toku sa aktivnostima naseg astronomskog drustva Orion. Sto se Sarajeva tice bilo je sinoc posmatranje na Bjelasnici.. Lp
Upoznao sam jučer gospodina koji se predstavlja kao "naphone" na klixu, inače mu je pravo ime Džasmin. Upoznali smo se u München-u, vodio me na counter strike, onda na baklavu, bozu i nargile, na kraju smo kod njega u iznajmljenoj garsonjeri njegovih roditelja gledali porno filmove i masturbirali dok nam oči nisu pobijelele. Divan dan i veoma zanimljiv i drag čovjek.
obična avantura ili ozbiljna veza ?
@aha Vrijeme će pokazat.
Leonidi na haparatima 😄
brzi neki meteori 70km/h bas po ogranicenju kljixovci da nije 70 km u sekundi??
bitno je da nesto napises
@ljudeskara bila je greska u tekstu pa su je ispravili
svakako sam se ubijo sinoc od rostilja rakije pive i koke jaoo katastrofa sam