Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
nesta kontam, ne mora azrail po dodika, ako mi barem svekrvu uzme dobro je :)
opet ja. e sta lazete kojeg djavola??? toliko je velik da ni poslije 3 sata hodanja po mraku i gledanja u nebo nisam ni skontala da je mjesec tu, a vi pricate kako je veeelik i sjajan. Mrš!
Miiiraan AKADEMIIIK..dooobaaar passss ,dobraaaa kuuucaaaa.....miraaan, BIH je tvoja kuccaaaaa....u kuuuucuuu saad u kuuuucuuuu nee lajjjjj....
OPET GROKCE IZMETSLAMSKA BOLESNJACKA MUSLIMAJMUNSKA KRMAD, ISKENJAM IM SE NA TABUT HALAHOVOG POSRANIKA MUHAMEDA PEJGOVNERA I OBRISEM PAKSU KURANOM!
skojeg portala ste ovo prepisali????
srpski vampiri vecers kolju zrtve,poznati su oni po tome...
zato se onako danas popodne vidio cak i iza teskih snijeznih oblaka. kao fatamorgana! a sto se tice utjecaja na ljude, 70-tih godina neki naucnici u SAD su ipak nasli vezu djelovanja mjeseca na covjeka jer je broj suicida i broj primljenih osoba u mentalne istitucije za vrijeme punog mjeseca bio 3 x veci nego u vrijeme mladog mjeseca. hmmmm kasnije, tokom 90-tih u ponovnom istrazivanju nisu nasli tu vezu! mozda smo konacno\"dohakali\" mjesecu umjesto on nama :D
večeras azrail ide po našeg dodika ,ode dodo u večna lovišta ,jedan krmak manje ........ hrok hrok
Veceras ce AKADEMIK cjelu noc lajati...ima lanac da pokida....
bice belaja veceras..