Komentari (145)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Elvis je živ
Otkrili su naftu ko da gledam
Neko vodu traži rašljama, neko Golfom 2, neko Roverom na Marsu. Uskoro šalju Muju sa krampom i lopatom da iskopa bunar na mjestu koje je Rover zapikao.
Dok još malo popusti religijski lobi (ovdje mislim najviše na Vatikan i katoličku crkvu, ali i na ostale), otkrit će se mnogo toga.. Pa će se vidjeti da nije baš sve krenulo od Adama i Eve (iliti Adema i Have) .. ali to su stvari u koje je jako teško "dirati", to su teze koje drže svjetski poredak ovakav kakav nam je poznat danas.. tako da načekat ćemo se još neko vrijeme na malo revolucionarnije objave :)
nema od ovog ništa
Samo Klix nešto pravi misteriju, a nije nikakva misterija nego je i fotografijom potvrđena voda na Marsu što se vidi na slici iz donjeg linka, a koju su do sad objavili svi naučni žurnali: http://www.greatlakesgeek.com/images/misc/water-mars.jpg
Na marsu nema redukcije vode!!!
nasli dodinu familiju
Objavit ce da je Mars nekad bio poput zemlje
Otkrivena je M(iletova) A(lternativna) R(epublika) S(rpska).... A velika vijest je da se na Marsu uveliko sprema referendum o njenom pripajanju matici Serbiji...
Nasli Dodikovu familiju gore :-D
Nasin odjel za specijalne efekte radio je neumorno cijelo ljeto i rezultate ce mo vidjeti u ponedeljak.
Nasli par cetnika na marsu pa im to iznenadjenje...
Nije pronašla ništa (bar ništa značajno) ali Ameri znaju marketing i kako privući pažnju medija i javnosti...
Drze (SAD&NASA) o Marsu presicu kad su raz*** planetu Zemlju!!!!
hoce biti kakav stream ?
Ravnogorski pokret..