Komentari (36)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
nepada snjeg samo kod nas ovog Novembra.
cista americka propaganda
eto mi mislili zemlja ravna ja novinara
ISS - Islamic State Station ?
Kod njih je sad 1400 i neka godina. Dok oni dodju do vremena kad izgrade svoju stanicu treba bar jos 600 godina, ako se ne pokokaju medjusobno do tad, kako su krenuli.
ma ne buraz ... nije bitno neg kontam da je to to posto sve moguce pripisuju ovoj americko britansko izraelskoj islamskoj drzavi ... :)
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Pa dragi moji kliksovci smoriste me s ovim komentarima P:S: --evo veoma jednostavnog objašnjenja za sve nas -pa da se čovjek smiri i zamisli ------:https://youtu.be/EYwTs9qlzNI ..-Hvala razumnim ljudima koji će ovo da odslušaju do kraja !!!
na prvu procitah da oni teroristi imaju svoj satelit :)
Pih moj Tarcin ljepsi od Pariza..
on meni nemi nema boga kako bolan nema boga :)
Sad nebeski svršavaju, to je njihova "poza" kad su dolazili na zemlju..
...mi Srbi smo prirodni neprijatelji SVIMA ;)
A od koga ti nastade,od bogumila,hahahaaa,ne lupaj,cije si krvi nego srpske,pa niste iznikli iz trave,
PRIKAŽI ODGOVORE (6)