Komentari (0)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ftp://ftp.bih.net.ba/pub/BHLD/
Evo kako je bilo: http://forum.lugbih.org/viewtopic.php?t=1182
NE KONTAM
UNIX / Linux bog i batina za Microsoft. jebo im onaj XP mater. million nekakvih sigurnosni gerasaka. svako ko je pametan i hoce da zastiti svoj pc od virusa i nedozvoljenih napada instalirat ce sebi Linux!!
bice za download ...
Svaka cast. Nadam se da ce biti dostupan za download :)
CCCC Sta ce mi linux kad imam WinXP cCCCCC
Cestitke za ekipu i veliko BRAVO, nastavite sa pozitivnim stvarima, nastavite usavrsavanje , seminare , komunikacije jer uvijek ima mjesta za napredovanje. Svi treba da radimo u pozitivnom pravcu i kada radimo dato radimo savjesno i posticemo uspjeh i dobre rezultate. Moglibi poslati nekoliko pozivnica za istaknute licnosti iz inforatike kojisu istaknuti i veliki biznismeni za informatiku iz svijeta.
Treba se naruciti CD ali vidim da je tamo samo beta verzija. hajde valjda ce to popraviti.
mozel mi nesto objasnit sta je linux
svaka cast. vec dugo ocekivano ! jiiiipiiiiii.....
while (const_WINDOWS){ this.CRASH(); }
Berkeley je poznat po LSD-u i BSD UNIX-u. Chisto sumnjam da je to sluchajnost
Za download ... mozda bi najbolje bilo da odes na http://forum.lugbih.org i tamo se dogovoris
dolazim odmah