Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
@gsfet Ono u metrima je udaljenost od drugog satelita. U kilometrima bi visina iznosila 514km. I http://en.wikipedia.org/wiki/TanDEM-X A besplatni softveri nisu tako precizni kao što će ove švabe napraviti.
Eih u kakvoj drzavi zivim. Kakvi su ovo idiotski komentari. Sarajevo-x je odlican portal a reska u ovoj vijesti je da oni kruze 350 KM a ne 350m od zemlje, ali eto nadojeni nacionalizmom ne znate ni citati kvalitetne vijesti,
Jos da samo nadju boga i to je to.
Zemlja je ravna švabe moje.
SAD SMO GA NA EB ALI POCELI SU I DA SE NAGINJU ODOZGORA PA POD SUKNJE ZENAMA OJHAAA GDJE SAD ONAJ TUTA BUGARIN
Niste normalni, ovo nema veze sa acisalom.
uskoro će ti moći vidjeti čmar odozgor
Sve je to vec poznato, \"naucnici\" samo muzu budjetski novac.Internet se gusi besplatnim softverima i modelima iz te oblasti. Al glupi i lijeni politicari to ne znaju.