Komentari (51)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bravo, svaka cast :)
svaka im cast...i stop legalizaciji kupovina diploma za stranacke debile...zbog takvih nam sposobna i skolovana omladina napusta drzavu...
Svojevremeno veliki kosarkaski talenat, svaka cast ! Raja ga zna kao Kobe!
Jedan izgleda kao da ima 27 godina, a drugi kao da ima 11
Sretno Benjamine!
Bravo kceri i sinovi :)
Ovo treba biti glavna, najcitanija vijest! A ne zabacena da je niko ne moze pronaci! Kao da vam ne odgovaraju ovakve vijesti, ipak je plasiranje nacionalizma i mržnje još uvijek najaktulenije. Pozdrav!
Njih nece primit ni jedan gradonacelnik a da su pobijedili na zvijezdama granda to bi bilo prijema , doceka , nagrada, djeco draga bjezite odavde cim prije mognete
Pozz iz Hrvatske mladim pametnim Bošnjacima.
“kako bih sve ono što naučim mogao korisno primijeniti u svojoj domovini", naglasio je Benjamin Mujkić””…” Neces se ti vratiti, nisi dalabu.
Zasto ovoj djeci imate potrebu ubiti sve snove i nade?
Laka je matematika, ko zna. Bravo!
ovi kad odu u Ameriku i vide rahatluk i da mena stranacki botova Bosnu ce vidjeti svako trecu godinu
boze dragi zivota u bosni pa jel moguc jad ovaj
Gdje su svi onoliki komentatori sa portala, da podrze i pohvale ove mlade i pametne ljude?
MALI PJEVA KO DISCO MILE!!!!
40.na svijetu..e bas smo jako pametni.pametniji od stanovnika sri lanke,bangladesha i vietnama
fhfgfgf