Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nacunici imali gdje vode na planeti. Kakvi su oblaci.Hoceli koji metor nas zaobici. Sta ima na marsu jel se jos ko prijavio iz BiH da ide. Jel prno Hawkins jutros ,sta je reko. Hoceli poceti ova putovanja u orbitu.
Nije mi samo jasno na koji nacin mjere tako visoke temperature i na tako velikim udaljenostima a nije mi ni jasno koga zanima sta se desava 60 svjetlosnih godina na umirucim zvijezdama a nikog nezanima sta se desava u S.Koreji koliko tu umirucih zvijezda ima a niko ih nevidi i tako sirom planete unistili smo planetu u ovih 100 godina vise nego svi drugi skupa u 100 000 000 godina
a sto se gadja
"Nismo imali pojma da ta zvijezda ima sposobnost za takvu eksploziju" nemate vi pojma o puno čemu, samo nije lako priznati...
U uporedbi s njima, religije znaju još manje, ili bolje rečeno doslovno ništa.
Upravo tako... vidim da si me razumio kao religioznog, a ja agnostik do srži... anyway. Moj point je, da je većina današnjih teorija tu da se zadovolji pitanje, i čeka neku novu, prihvatljiviju da je zamijeni..
Samo se vi zezajte, ali vec za 7 milijardi godina planetu zemlju bi mogao zasuti foto-protonski oblak, koji moze dovesti do smetnji u radio programu :)
i?