Komentari (0)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
KAD BUDE SVE DJABA I NJIMA CE BITI SVE DJABA, I ONDA CE MO DJABA ZIVJETI
Dakle, zakljucak ovog istraživanja je: Stopa legalnog softvera je obrnuto proporcionalna inteligenciji stanovnistva. Ko je budala da daje pare za nesto, ako to moze imati dzabe.
premalo je to za ravnotezu, treba se puno vise piratskog software-a koristiti, da, zivjeli pirati naravno!
Boli me racku..sve cu da iskopiram,pa treba biti neka ravnoterza izmedu bogatih i siromasnih.posarem se,nedam banke za ono sto je nerealno s cjenama!!Zivjeli pirati..
Pa nisu normalni,koliko bi para dao samo na programe sto mi trebaju. A ovo za Evropu lazu ba,raja krade masovno samo lafo u istocnoj je piraterija.
a u bosni i hercegovini 99%
live long and proslper pirati bracooo. ma nerealni su s cjenama, totalno.
Pa kurac mi dat za neki softwer masu para...nedam!!!