Komentari (21)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
eno ih u parlamentu, u crkvama i džamijama.....savršeno očuvani.
Mamuti su poreklom drevne srpske zivotinje odgajane u blizini Krusevca. Mamuti od reci mamu ti j***m.
To je bre srpski mamut!
@seljak haahaha e moj juka, dusmani ti nogu slomili
ja neki dan prevrnem balegu, i nadjem dodika ispod, ziva istina :P
jes star taj mamut, u to vrijeme srbi s neba padali
U SELU VELIKO GRADIŠTE PORED POŽAREVCA NADJEN SRBIN STAR 25 000 000 GODINA. NAČNICI SRBINA SU NAZVALI MILORAD, A UTVRĐENO JE DA JE UMRO U 16 GODINI PRILIKOM ODBRANE OTAĐBINE... OVAJ DOGAĐAJ ZACIJELO ĆE PROMJENITI HISTORIJU NE SAMO BALKANA VEĆ I CIJELE EUROPE.
ovo je Juka, on je malo natakaren na mene jer moja krava pase u njegovoj njivi
kloniranje...tj. vec je kloniran, u šumama koje su na putu za kaljingrad nalaze se veliki zidom opasani prostori, zabranjeni su letovi i prilaz...video koji se nedavno vrtio sa mamutom na aljasci je dokaz da ameri i rusi saradjuju na svemu...osim toga trenutno u litvaniji (gdje živim) u avgustu možete naći pečine i jame sa snjegom i ledom stare po nekoliko stotina godina i vidi čuda snjeg nije ucrvan ;)
kad je ovaj mamut bio ziv nasi predci su bili krscani
SAMO SU SRBI STARIJI OD OVOG MAMUTA JUKE. MOŽDA JE TO OBJAŠNJENJE ZAŠTO SU TOLIKO PRIMITIVNI
hvala yuka što si mi objasnio, da je bio zamrznut u snijegu i ledu, a pošto si mamut vjerovatno si upoznat da se i snijeg ucrva nakon nekog vremena. Kako da ti crvi nisu i tebe napali.
ja imam amidzu mahmuta (SRPSTVO I JEDINSTVO - Jedini izbor!)
Joj vidi bosanskih pametnjakovica pa bio je ZAMRZNUT u ledu i snjegu zato je tako ocuvan.
vi dislikovi nek mi neko objasni kako mamut moze biti savršeno očuvan 10 000 godina, a da pri tome nije bio u nekim posebnim uslovima za čuvanje? pa i kamene gradjevine stare 500 godina počinju da se urušavaju a mamut od mesa i kosti ostane sačuvan 10 000 godina. P I Š A M vam nauku. ja sam nekidan iskopao paštetu staru 2 000 000 godina.
što se ovi antropolozi i arheolozi z a j e b a v a j u s brojkama, šta god da se pronađe odma je starje od 10 000 godina, a sve je bezprijekorno saćuvano. mislim da malo seru...
ovaj fosil je naden jos prijedvije godine ako se nevaram,i neznam otkud to sad da nade redakcija izgleda da nemate sta da pisete ,,,,zalost