Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovakve vijesti hocu da citam.
Eto spas za derpee rokajte se
Fuj komentar
Davno je lijek bio,al se ne isplati farmaceutskim gigantima. Kao i za 80% tumora ,najbolji primjer su familije Rokfeleri i sl. ,sto po 100 godina u prosjeku zive niko ne umre od neke teske bolesti.
Ogroman tekst i u zadnjoj rečenici ON i NJEGOV SUPRUG!!! HIV je zarazna bolest od koje oboljevaju često gay parovi!!! To je bolest, LGBTQ zajednica nam to ne govori, kriju, lažu, jer to nije prirodno, ali neko dobro zarađuje od toga!!!
Hiv je bolest koja se prenosi najcesce preko krvi. E sada istina je da gay osobe lakse prenesu, ali moze se dobiti na x nacina tako da nemoj pricati gluposti jer milioni ljudi u svijetu boluju od hiva
Aaa akako si samo zaostaooo
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Biče nešto
ILI ČE DOBIT NOBELOVU ili če ga roknut.
NeČe, ba, ni jedno ni drugo.