Komentari (76)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dodin dalji rođak :)
Alijin predak iz Neolita!
ovo je prahistorijski srb
@Varanga90 .. nije se dobro izrazio decko .. ovog su medvjeda srbi zakopali u jamu pa ga prekopali u pecinu ... kao sto ste 95' radili ... garant ti se tajo sjeca? picolizac je htio reci da su medvjeda srbi tu zakopali ...
Varaga90 Vidi ti prvo jel ti se "tajo" "Redjo" na kevi jer je 100% odradio to neko drugi pa onda pricaj sta si vidio a ne sta si cuo :)
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
To je glava Draže Mihajlović orlovača četničko mjesto, znači da su ga konačno našli
dodikovu glavu smjesta vratit vlasniku, tj dodiku
Kako se uvjek jedna vijest koja nema veze sa politikom i nacionalizmom prebaci u vode nacionalizma,sovinizma,mrznje i neznam sto jos sve negativno od strane dezurnih fasista sa ovog foruma, necu ih imenovati sami ce se prepoznati.
miletova?
Pećina, međed, Pale, lobanja, kosti, muzej. Ima potencijal ovaj tekst, ima.
Ne lutko, ne znam.
Nisam ni zamjerila, otkud ti to. Hvala za info. I da, primjenjivo je. Hajmo ga rušit, iz inata, hahahahah. Nemoguće, znam. Jbg.
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
Jos samo da nadju staru bukvu i eto predaka!
Pa puno sarajevo takvih zivih primjeraka ccc
Nadam se da ce istrazivaci uspjeti pronaci jos interesantnih nalaza, zelim im veliki uspjeh.
Vlasi u pećini gdje im je mjesto
Baja iso na ct glOOve..
JA MISLIM DA JE SE COVJECANSTVO PREVISE OKRENULO PROSLIM VREMENIMA NEGO BUDUCIM.JASNO JE MENI DA JE VAZNO OTKRITI KAKVA SU SVE ZIVA BICA POSTOJALA ALI IDE SE DO TIH KRAJNOSTI DA I ONO STO JE MOZDA ISTINA MOZDA I NIJE