Komentari (67)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nisu mi se ispunile zelje od prije 10 godina kad sam cijelu noc lezao na asfaltu i gledao tako da mislim da je to sve navlakusa :)
bit ce cool.
Bio sam sa bivsom djevojkom nekad davno na darivi i gledali kisu meteora... Btw. ne pokusavajte zazeljeti zelje, ne ostvaruje se nista :D
I svaki put bude "ovo se samo jednom dešava u 100 godina" a evo svake godine to ima :D
A jeli bezbjedno gledati meteorsku kišu, mislim jeli treba imati pri ruci meteorski kišobran, zlu ne trebalo :-)
ako ne zaboravim.. morat ću ovo upratitii, vidjeti taj najbliži mjesec i kišu meteora. nadam se da ovo nije šuplja i da klix ne laže.
Ma to ti je isto ko i ova nasa kisa, samo umjesto vode ... Padaju meteori :)
Sta ovo, sad svaki pun mjesec, super mjesec... Samo neka nepotrebna zapadna preseravanja. Nekad je to bilo jednostavno, mjesecina...
Ja sto me naruzise na ovom komentaru. Ok, mozda sam pretjerao i zasluzio, ali zatrpan gomilom prozapadnog smeca i trulezi, pomalo ljut i isfrustriran i supermoon sam strpao u tu kategoriju.
imat ce ovi kvazi-fotografi "posla" za vikend...
tacno tako, aparat im je vjecito na "AUTO" hahaha
@Anonimni Alkoholicar da bi uslikao ovakav mjesec nemoguće je koristiti AUTO mod! Pa ti pametuj.