Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
MILORADUS DODIKUS
Da li se i u jednoj vjerskoj knjizi navodi postojanje zivotinjskih vrsta prije postojanja covjeka, ja nesto ne bih rekao
Radi se o primjerku smrdskog dinosaursa koji je imo krila a ime mu je do dic rex u narodu poznat ko nebeski dinosaurs i na kraju je nabijen na kolac o kojima smrdi i dan danas uz gusle guslaju.
Fascinantno mi je pročitati kako neki vjernik pokušava da nađe opravdanje za neke naučne dokaze. :-) Kažeš u 7 vremenskih razdoblja Bog stvorio Zemlju, a po Kur\'anu jedno vremensko razdoblje traje 50 000 godina. Znači po vama je Svijet star 350 000 godina. :-) A svaki će ti geolog po starosti stijena reći da je Zemlja stara oko 4, 5 milijardi godina. Znači ne trebaju mi dinosauri da mi daju dokaz da vjerujete u bud.alaštine. Al\' eto neka i njih, zanimljivo mi kako nemate odgovor u \'\'svetim\'\' knjigama i kako se mučite da objasnite njihovo postojanje. :-)
Cuj nova vrsta dinosaurusa! hahahhaha valjda njegovi fosilni ostaci.xD P.S.Stvarno me uvijek isponova iznenade ovi klix-ovi novinari
@ateista http://www.klix.ba/forum/a-gdje-su-dinosauri--p1540785.html#p1540785 Jedan dobar i poučan post sa foruma ovdašnjeg kojeg\' bi trebao pročitati i DOBRO RAZMISLITI! Kao i ovaj: http://forum.bih.net.ba/showthread.php?t=63799&page=2&p=1333992&viewfull=1#post1333992 Zivio! ;)
@ateista Kur\'ansko ucenje veli da su Zemlja i nebesa stvorena u sedam vremenskih razdoblja (upotrebljen je termin \"jewm\" koji se moze prevesti sa dan, ili razdoblje, a uzimajuci u obzir ajet koji kazuje da je jedan dan kod Boga poput 50 000 godina po nasem racunanju vremena, onda je razdoblje najadekvatniji prijevod). Covjek je naravno stvoren nakon sto je stvoreno sve ovo, u atmosferskim uslovima koje mu je Bog stvorio umjesnim za zivljenje, nakon ovoga ogromnog vremenskog perioda. I stvoren je cak poslije nevidljivih bica dzina i meleka koji su mnogostruko brojiniji od ljudske vrste. Naravno, ovo je Kur\'ansko učenje! A da bi nabrajalo sve životinje koje su postojale i koje postoje, trebala bi posebna knjiga!!! PS. Znači zaključak: SVETE KNJIGE NISU ENCIKLOPEDIJE! ;)
isti onaj sa bogumilskog stecka hihihihihihih
ce da ima srpske gene taj dinosaurus jer su nasi istocni susjedi po njima stariji od ameba
jedino se pominje r e i s o v mali psic hihihihihiih
a zamisli tek Sulejmanus Tihicitius te Čovifix