Komentari (29)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kod nas trenutno izlozena politika od prije 150 miliona godina ...
Dinosauri su svjetska zavjera, sve kosti su vještački napravljene i laž je da su izložene prave kosti jer one ne postoje,možete vjerovati ili ne ali pročitajte par knjiga o lovcima na dinosaurove kosti koji su napravili stotine filmova knjiga igračaka na temu dinosaura sve u cilju pravljenja profita...ovo nisu prave kosti ovako su ga "naučnici" zamislili u svojim glavama nakon otkrica par velikih kostiju koje podsjecaju na cudoviste...ko hoce nek istraži malo...
U Sarajevu na Alipasinom Polju u b fazi ima izlozen Golf 2 star 160 miliona godina...
Stojat ce tu dok ne dodje neko sa Balkana u posjetu, pa ga obori sasvim slucajno :D
Jesmo krkani ali ne bas tol'ki
A sto su ga ložili ????
roštilj il' tako nešto
Mene samo nesto interesuje ,jesu li ovog Dinosaura jahali Bosnjaci ,Srbi ili Hrvati?,Jer nema smisla da prije toliko godina jase neko drugi,kad su sveti narodi nastali jos i prije Dinosaura. Ako ima neko neki citati iz vjerske knjige da odgovori na moje pitanje.
nema on 150 miliona godina,on ima 137 miliona godina.........