Arheolozi sklapaju dijelove
124
U Egiptu pronađen najveći sarkofag
Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Moj je najveći.
ovo je garant \"nebeski narod\" opljackao ko bi drugi, oni cak i tvrde da su u to vrijeme oni zivjeli svuda na svijetu i sve je nastalo od njih a ako neko tvrdi drugacije taj je dio velike svjetske zavjere protiv njih ...
Jel ja jedini u sjeni ove gospodje vidim veliko dupe like big booty hoe ?!
Dok se Egipcani tuku Zapadnjaci rade za svoje dobro! Tako i treba!
dje je zlato, ?? dragulji ofo ono ?? i ja bha OSMANAGICUUU ajde otkriiii nam ti jossss veciii od ovog :D mDa iskreno se nadam da ima nesto od onih piramida u visokom bilo bi cool :)
Za 3 dana cu pronaci jos veci u Visokom!
onew cifute je mlatio ko god je stig\'o xD cekam da ih na danasnjem vaktu neko namlati, mozda iranci i turci u tandemu...
jasta...svi kazu da je bio takav...a i ovaj granit su obradjivali bakarnim alatom kad se napiju...to je jedino objasnjejne :)))))
to je onaj ramzes brat od ramiza volio je popit neg se hljeba najest