Komentari (58)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
gledaj noge u srbina kolko je ojacala nakon pada s nebesa.. hehe salim se, poz za srbe :D
Kod mene je ovdje nedoumica oko ovog kamenog stopala.Kako da taj praistorijski hajvan uopste mogao da hoda po uzarenoj lavi koja se kasnije hladila i kamenila.Drugo bez obzira koliko su ti hajvani bili teski da bi ostali otisci u kamenu
Ope' klix izdominir'o prevod
Dinosaurusi nisu postojali...price za malu djecu...zapravo tako je sve ipocelo lik napisao mikijev zabavnik o nekim bicima koje je nazvao dinosaurusi...i da ljudi sebi izmislili profesiju skupljanja ''ostataka dinosaurusa'' i zgrcu lovu na tome. Lova je svuda oko nas...samo su rijetki oni koji je znaju ubrati.
U Visokom pronađene Piramide sa sarkofagom Boooošnjooočkog kralja Mehmedalije koji je poginuo u bitci kod Troje . Sarkofag je ukrašen zlatnim slovima na Boooošnjooočkom jeziku . Ono što je Arheologe iznenadilo su Sure iz Kurana na Sarkofagu . Postavlja se pitanje jesu li Boooošnjoooci stvaraoci Islama a Muhamed je plagijator drevnih Boooošnjoooko i njihovog Kralja Mehmedalije Mehe Krndže .
bigfut
Haha sto oplaka jeste možda našli ostatke prdeza od dinosaura eeeeej
koji je broj nosio taj stopalosaurus? ;)
Dino Boulevard preteča Hollywood Boulevarda
Dinosaurus je imao pasoš tkz. BiH...
Zemlja je nastala prije dvjesto godina. Ko od vas zna nekoga starijeg da mi dokaže suprotno?
Šuplja, naravno.
Oklizno se dinos pa ispade najveći otisak.
zajebali svrbe