Komentari (4)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Po Starom Zavjetu Bog je izvajao Adama prije 6000 g p.n.e.. Dakle ko laze ovde? Religija , koja se zasniva na predavanjima ( kao i bajka o Snjeguljici ) ili nauka .
@JusticierPhenix Nauka istražuje religiju a ne religija nauku, a prije svega prvo je nastao čovjek, pa nauka, nije nauka pa čovjek,.. najveći problem kod čovjeka zbog čega će većina i završiti u paklu jeste što čovjek ne razmisli malo o sebi i svom biću otkud sve ovo oko njega i otkud on sam i ono što je ključ, jeste da čovjek hoće da bude svoj gospodar i teško mu je prihvatiti da ima neko nad njim i da ga je neko stvorio, a to je baš tako! Imaš Stvoritelja!
Jesu li ustanovili da su to bili Ckakri, Rudonja i Katoliban , jos tada su planirali kako da pljackaju narod , ovce koje oni sisaju 30 godina a oni ih stalno biraju