Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovom bez nicka - zaguglaj malo Al Andalus, vidi ko je izmislio danasnju medicinu, lojava krmovlasino
\"U eksperimentima je pokazano kako naš mozak razlikuje sjajne i mat objekte\" - hej ljudi, pa ovo je revolucionarno !!!
Hehe I turci konacno skontali da i ljudi imaju mozak a ne da mozak moze da se nadje samo u janjecoj i ovcijoj glavucici...
BRAČA TURCI
Joj turci karnem vam od turkinje sa Koledza!
Radi na principu dual core procesora. :-)
će ba turci, nek se drže turizma, ugostiteljstva, kuhanja, trgovine, muzeja, generalno usluga - onoga u čemu su ne dobri nego najbolji. hajd, ako im se omakne i pokoji naučnik, ali grehota je onoika država savršeno funkcioniše u svemu, pa sad mora da se okušava i na poljima koja nisu za nju
mozda je to kod turaka?radi incesa .niti ih ima u nauci ni sportu.
he he he he bas me ove turke nasmijase he he he boze sacuvaj , nasao se ko ce napraviti \"revoluciju \" u medicini . Moze biti da su pomijesali mozak i bubreg, pa him nesta nije jasno!
Samo nek nije fakultet Ejup Ganic.