Komentari (18)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Previse se graha jede u BIHa..pa dode do extremnih plinova koji opterecuju klimu..reko sam ja to odavno.. Ne vodimo plaho brigu
taman je ovako
Sadnja suma
Moramo biti odgovorniji
Tipično glupi, uskogrudni, idiotski komentari...nek igra mečka pred tuđim vratima...trebalo bi da za kaznu osude čovjeka DA ŽIVI 1000 GODINA I DA VIDI ŠTA ČEKA PLANETU!
Sve ovo je Allahov plan, zato samo opušteno! Biće vam ba bolje na "onom" svijetu 👻
Trend bacanja sitne boranije u besmislenu brigu se nastavlja.
I da prestanemo sa emisijom CO2 zagrijavanje ce se nastaviti stotinama ako ne i hiljadama godina. Zemlja zadrzava vise energije (od sunca) nego sto je ispusta u svemir i taj trend se nastavlja.