Komentari (26)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Objavljena fotografija na Twitter nalogu nema nikakve veze sa tom vašom "travom", ni u jednom kontekstu. Autor teksta se očigledno napušio dobro te "trave".
I mi bi sad kao neki mulci trebali vjerovat da na ovoj slici ima trave i grmlja. Oni nas stvarno smatraju budalama. Sutra ce objavit sliku mjeseca i rec da se golim okom vide zgrade na mjesecu.
To neko ponio trave 🤣🤣🤣🤣
Ne zamarajte političare tim glupostima njima se to ne dešava. To je naš problem oni imaju svoj svijet😂😂
Cuj trava na Mont Everst, da nije Dubioza Kolektiv i tamo nastupala.?
Ne seri...
ili ja ne vidim ili me jos nije bolest globalnog zagrijavanja stigla gdje trava i zelenilo slike nigdje veze sa textom
Kraj života na Zemlji je neminovna stvar, to će doći prije ili kasnije, mi tu možemo koliko možemo, ali poenta je da ništa ne činimo, pa prema tome, šta god nas zadesi, dobro je kako ništa ne poduzimamo! U svakom slučaju, vjernik se ima čemu radovati, a teško li nevjerniku!
@mojmoj , Kraj ljudi je već počeo.
Kazu 100% organska iz jovanjice, vulin je okopavao
neko dobru kotu nasao da zapali, opustite se
Nekome fakat sjebana dioptrija...
Fake news
pa zar niste culi za Deherban,pospricaj i naskoro se nece pojaviti.necete valjda da je jos gore kosite