Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Čuj čip od zlata, pa u Bosni bi odmah bolesniku ruku ili nogu otkinuli i prodali je u prodavnicama za "otkup zlata". Treba nama svima čip u zadnjicu, i punjač, i smartPhone, i waj-faj, i hajdesp-a+ plus biometrijsko ogledalce i auto-vodokotlić (povezan sa mobitelom) da se status automatski ažurira na fejsbuku da si "just visited wc!" Kratko i jasno, totalitarizam. Mi smo i tako poligon za testiranje.
"...i covjek primi žig zvijeri-i na ruci i na čelu, i bi taj broj 666...."
Pa dok platiš cip od zlata sa ugradnjom, helem još malo, pa novi organ mozes kupiti :-D
Gdje mogu dobiti taj čip ,a ako ga ne mogu dobiti koliko košta.Imam sina s epilepsijom i njemu bi to dobro došlo kao i meni koji sam več imao jedan srčani udar ,dakle postoji široka primjena toga.
Ko god objektivno prati desavanja zna da ovo nije tako bezazleno, mnoge stvari su se obistinile za koje se mislilo da su izmisljotine ali ko god se pravi da sve zna nek nasjedne, nek ugradi sebi sta god izmisle, nije mi ga zao, oni izgleda misle da politicari i bogatasi nemaju veze sa najvecim korporacijama i da su oni ustvari humanisti kojima je zivotni cilj pomagati narodu hahahaha
Sto ne mogu ovih teoreticara zavjere, u svemu vise masone hahahahahahaha Ako ste protiv danasnjeg nacina zivota, bujrum brate pa zivite u divljini. To i ja planiram, ali ne zbog ovog razloga sto vi haha
Zato što je ovo samo šupljak i zato što neofirno ovo rade kako bi došli do totalne kontrole nad svim ljudima. Za 20 godina će zakonom biti propisano da moramo imati ugrađene čipove. Eto živi bili pa vidjeli.
Nasa sreca da je od zlata pa nam to nece nametnut jer je skupo
bravo skeptici, ovo se odnosi na ljude sto su bolesni.. STO SE UVIJEK BUNITE PROTIV NECEG INOVATIVNOG, STO MOZE LJUDIMA POMOC.. PA I STRUJU LJUDI KAD SU TEK IZUMILI MNOGI SU SE NJE BOJALI, NE MORAJU KRUZIT ODMA NEKE ZAVJERE.. POZRAV I BEZ HEJTA..
JOS MAL PA CE MO I ROBOTI POSTAT NA DANJINSKI
DOBRA FINTA.... Jel žemo kablovska na ovu antenu
... i tako hodaš, hodaš i prođeš pored nekog skener-kompjutera pa oni odmah (sa)znaju jel' horizontalno ili vertikalno nastrojen. Ima li kod nas ovi 666 ekipa? Niko o tome ne priča.
Ja sam na glavic ....- ugradio ...cip...!
masovna kontrola !
Sta mislite ima slicno ovome cipovi kad te salju u akciju to rade u Americkoj CIA kad su ratovali na Bliskom istoku..!
hajmo masoni da vas cujemo...hehehe