Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
POSTO TEST? Mile majku ti Cetnicku heb. otmi lovu od ovih napacenih osunecenih i kupi nam svima testove. OSLOBODI LOVU IZ REZERVI dok je vrijeme!! Pravimo kampove za oboljele, preuzmimo hotele za smjestaj oboljelih !! regrutujte SVE studente, dajte im sedmicne plate po 1000 KM Halal vam sve moje uplate poreza!!
Na dnvevnoj bazi svaki kanton moze uraditi najvise 3 testa, i to u Sarajevu. Ovo je smijesno, svaki kanton treba da sam moze to raditi i to da radi 100 na dan.
Pa postoji tester slican ta trudnocu. Ima market koji promjeni boju, nakon stavljanja pljuvacke! To traje pola minute!
U biti, sve je isplanirano da se zaradi, od prekomjerne kupovine, testova, maski, pa do same vakcine koja i kada bude.