Osmišljen "plašt nevidljivosti"
0
Tenkovi bi mogli izgledati poput krava
Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
znaci od sad kad kupujes kravu trebas pitati koji kalibar ispaljuje i koji joj je domet :D
Ako to urade ,..to ce samo ugroziti civilno stanovnistvo,..jer tada ce biti svi legitimni ciljevi. Losa ideja!
cuj poput krava hajde sminka- c i j e n a t o r. b a
da mi je kakav plašt da se pojavim s Golfom dvicom ispred kake diskoteke, a da sve pi.č.k.e misle da vozim Golfa dvicu GTI spuštenog sa alu felgama, pragovima, spojlerima i dobrom ziiikom arraaane... :D hahaha
Pa i Srbi su nevidljivi, hvala Bogu sve ih je manje u Bosni...
Ali Talibani opet napreduju sa običnim kalašnikovima!
ovi su osobito pogodni za srbe, jer su oni uglavnom stocari, niko ne bi posumnjao da je to srpski tenk. Mislio bi srbin s kravom. Ovo mi stvarno lici na neki srpski lobi.
Iz teksta navedenog članka nijedno razumno objašnjenje po čemu bi tenkovi budućnosti sličili sadašnjim i budućim kravama. Da mi je znati koje su to kvalifikacije prevodilaca ovakvih tekstova. Neozbiljno i puno prostora za nesporazume pogotovo ako se odnosi na dnevno političku situaciju u zemlji i regionu .