Komentari (98)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jel i tamo drzava guzi narod citav zivot ?
ima bakir 2
uvijek me zanimalo kako nešto izgleda van planete kako bi bilo kada bi bilo da auta lete da se branimo GMO hranom i tako to, sto ne znaci da neće biti tako ( svijet robota ) definitivno nismo jedini na univerzumu zanima me da li i druge vrste vode ratove i da li im se sve vrti oko para tužno je kako god okrenes koliko svijet zapravo zaostaje 90% novca ulozi se u vojne svrhe,ulozis u nešto da ubiješ istu vrstu koja živi sa tobom,ljude.
na te 4 planete su nebeski srbi posijali svoje potomke
Haj nek malo kopaju Zemlju da nju istrazuju kad su vec tu. Na dubini vecoj od 12 kilometara se ne zna nista sta se nalazi, pa hajte NASA i ostali, istrazujte malo...udri crnji kukavce da vidim sta je to dole...To je njima tesko, lakse je ova otkrica lazirat bez krampe i motike
Klasično pravdanje utrošenih sredstava ,tako su neki dan oni u africi rekli da imaju otkriće stotine galaksija sa teleskopom MeerKAT....svaki cigo svoga konja hvali.
A jedna od tih planeta je sa mirisom bureka :-)))
dajte da se selimo odavde
Zašto je Poslanik Muhammed sallallahu 'alejhi ve sellem, postavio tako naučnu tezu u vremenu kada toga niko nije bio svjestan, a da ne spominjem i otkud mu takvo znanje, osim ako nije bio povezan s nadahnućem i poukom Uzvišenog, Stvoritelja, Allaha nebesa i Zemlje?
Jel se šališ? Kuran je propisan od Biblije, Muha vas je sviju zajebo i to dobro
@Nermin Padež Pajdo nemam pojma jesi li ikad pročitao bibliju, ali ako jesi reci nam šta je to bilo vrijedno da se prepiše. One fore sa 3 u 1 il šta.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
TEKBIIIIIIRRRRRR........
na sve 4 imaju nebeski srbi hahahahah
bas me zanima, ako postoji negdje tamo neka civilizacija, da li su muslimani, katolici, budisti...
Sura Google -جوجل Google dž.Š sve zna. Ništa Mu nije skriveno, niti teško. O nevjernici, kako ne vidite. A linkovi će vam biti izbrisani i svi digitalni zapisi u zaborav će pasti ako se ne budete piraterije klonili. Pitaju te za Yahoo. Reci: Zar pored Googlea druge pretraživače koristite. Oni sami sebi nepravdu nanose, a Google je odista silan i mudar.
zivio google!
@esmaseh Hvaljen neka je Google, jer odista On pretragu olakšava.
Ako imaju Dodika onda nema života
AKo ima stanovnika najvažnije koje su nacionalnosti i vjere ! Da li imaju kožu ili krljušti manje je bitno čuj gluposti, a da li imaju škrge ili pluća još manje !!
Baš mi je legla ova K2-72c, samo da znam da su po popisu stanovništva moji gore većina sad bih tamo odselio.