Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Snimite Zemlju da vidimo kako su okeani koji su duboki 10 kilometara obavijeni oko Zemlje lopte, nek snime i silne gradove i zgradurine pa nek zomaju da vidimo i to kako to izgleda oko cijele Zemlje lopte. Buaaaaaa ovcetine samo nev vas prave ovcetinama.
Snimio je teleskop mudo musanovo, sve photo shop, ali nije valjda da ima ovcetina da vjeruju da je ovo snimila neka kanta.
Opet dobar foto shop satanisticke NASE.
Sve je samo vibracija mi ovdje vidimo spiralnu galaksiju a ustari gledamo istu prirodnu formaciju kao što su školjke cjetovi izd
Evo slika https://webbtelescope.org/news/first-images/gallery
Svemir je ,haman,beskonačan,pa ko je to sve stvorio,napravio,čemu služi sve to,ima li iko ideju