Komentari (34)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
MA SVE JE TO CGI i PHOTOSHOP I HOLOGRAM XD ZEMLJA JE RAVNA PLOCA! hhh xD
Udaljena 70 miliona svjetlosnih godina,kako fino nacrtana.Nikakvih drugih galaksija,gasova i druge materije nije bilo da zakloni vidik do ove galaksije pa je Hable tako fino usliko.Da mi je pamet ovih sto vjeruju u ovo da se malo odmorim.
@Hatab Vidi se da ti nemas pameti da shvatis na koji nacin Hubble pravi fotografije udaljenih tijela, postoji nesto sto se zove FILTER, ali izgleda da je to visa matematika za tebe, informisi se malo molim te, ti si vjerovatno RAVNOMOZGAS, a cini mi se da ti mislis i da je ovaj teleskop stacioniran na Zemlji.
U JEDNOJ. DAVNOJ GALKSIJI. KOD KIRBASA U TREZORU. SEBIJA PRVRTALE USTIPKE
Jeli ovo americka zastava na mjesecu, ili ipak galaksija udaljena stotine hiljada najsvjetlosnijih godina ...
samoda dodam daje zemlja ravna ploca anosi je kornjaca naledjima konevjeruje ubicega bog
Pa da slika galaksije a nema nijedne slike zemlje =D =D
Tonchi vidi ti to malo bolje =D
neki lik na yt kaze da nema fotografije zemlje i likovi koji za sebe kazu da kao sami istrazuju i ne vjeruju autoritetima iz nauke bez provjere i bar 10 minuta googlaju iznose nebuloze i kontamiraju prostor na drustvenim mrezama i portalima 😊