Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ne sekirajte se. Neće uspjeti, ali će biti "zamalo". smislit će neku folušku sa svemirskim otpadom u orbiti oko Zemlje...
Mislim da si u pravu. Sletiće na ravnu Zemlju ali odozdo pa neće biti dostupan.
Sad ce Hayabusa nazad na Zemlju sibati kroz svemir godinu dana i nista joj se nece naci na putu nikakav svemirski kamencic bar da je okrzne a oni ce sa Zemlje da je upravljaju sa daljinskim upravljacem.Hayabusa treba dobro zaholcati da bi stigla Zemlju jer Zemlja siba oko Sunca 1 milion kilometara na sat.Ovo moze vjerovati samo osoba sa totalno ispranim mozgom.
@Hatab Nije 1 milion kilometara na sat nego 100.000 km/h.
Mislim da ovaj komentar može napisati samo osoba sa ispranim mozgom. Ne vjerujem da neko poput tebe ima pravo glasa na izborima (osim ako nisi dijete).
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Stvarno ne mogu da vjerujem da ima ljudi da povjeruje u ovaj mapet sou.
Vlasnici lažnih diploma i polu-obrazovani također smatraju da je ovo nemoguće.
@Hatab Ni mi nemozemo vjerovat da si ti toliko glup al ipak jesi..
a hOČe Li sE onA foLijA oD ćoKoladE odLIjepit? pITam sAmO...... :(
hahah ne cudim se kad se bude vracao u svoju avliju da se izgubi ////
Bliži se dan da Belteri izbore svoju slobodu od izrabljivačkih okova Zemlje i Marsa. Generacije Beltera se rađaju i umiru u asteroidnom pojasu cijeli život rudarećii za mrvice, dok Mars i Zemlja odnose sebi sve. Ne može više tako. BELTALOWDA !
Sretno...