Komentari (42)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Da nije bilo onoga blesavog filma \"2012\" nebi se niko nicega ni bojao Meni se rodica udaje 2013 mozel se to pomjeriti poslije svadbe ikako?
Zasto moras to da pises? Je l treba bit smijesno. Hajmo se sad svi smijati. Koliko ja znam, u hadisu Muhameda a.s. stoji da ce se zadnji rat pred Sudnji dan voditi macem i strijelom. Dakle, bice nesto...
\'\'allah je najveci\'\' - rece Chuck Norris i zavali se od smijeha.....
koliko se ja u ovo razumijem nahebali smo
Boli Srbe Hashim , oni su navikli na Oluju .
Sredice Chuck pegavoga Sunca, nis se ne sikirajte.
Joj ovog Fishera debbila, jebbe mi se za elektronsku opremu šta će biti sa nama?
I kao što Snake reče u filmu \"Dobro došli u kameno doba\".... Kao da smo se ikada i pomakli dalje od njega !? Nikakva šteta neće biti načinjena, samo može biti dobro za prirodu kada nas parazite smakne sa ove planete pa makar i na ovaj način. Pržit ćemo se na suncu kao u filmu Mad Max ili u posljednjem apokalističnom izdanju \"Book of Eli\". Jest ćemo jedni druge i pićemo vlastiti urin samo da preživimo nesnošljive vrućine. Neko će sada reći \"to su filmovi\" a ja mogu samo reći: \"To je neminovno da će se to ljudskoj vrsti desiti na ovoj planeti, bijedniče, jer zbog tebe koji tako kažeš a ne razmišljaš zašto, svijet će tamo i završiti\" Žao mi nije jer i ne zaslužujemo bolje.
@@Dante Šta, ti bi da samo čuješ za stvari za koje možeš nešto učiniti ?!? Liku smeta što haman niko ni jedan ozbiljan komentar nije dao po pitanju novosti, bez obzira što ti ne možeš ništa promjeniti. Potencijalno veliko sranje se sprema, i normalno je ženjeti protabiriti koju o tome, al ne bitno je da je ovaj nabacio kreme za sunčanje a da onom drugom internet \'shteka\' od jutros...
kakva nasa sta ona zna kleoparta nije nista rekla u vezi ovoga zato nevjerujem..........
Zivko Josilo: Ja mislim da to sve zavisi da li je Rambo u tuci. A ako jeste onda zavisi da li je Rambo 3 ili Rambo 4. Zato sto Rambo uvijek pobjedjuje bez obzira na cijoj je strani!!!
A šta ti preporučuješ da uradimo?? Kakve mi fajde od toga što si ti rek\'o? Jel mogu uradit šta povodom toga???
OBAVEZNO: gospodara svemira? Ti mislis na He-Man-a, on je gospodar svemira, ili? Konj: Pogresno si protumacio. Misle na temperaturu povrsine sunca koja je negdje izmedju 4500 i 5500 C (u zavisnosti od toga koji dio povrsine mjeris).
@Dante Ma u pravu si ti i to sto si rekao i to sto se ovdje samo sprdaju... Prosla velika oluja se desila kada je na zamlji najnaprednija tehnologioja bio telegraf... da se sada desi.... Al fakat sto se ismijah citajuci komentare, prejako fakat :)
Najžalosnije je što se vi zezate, ali šanse da se to desi su velike. Svakih 11 godina sunce \"eksplodira\" i iduće eksplozija bi mogla biti najjače. Tada će sunce ispustiti najveći energije. Ali džaba to pišem kad će se šprdati na račun toga šta sam napisao.