Komentari (40)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
dešava jednom dvije i po godine
Ma kakav vulkanski pepeo, ssuplja prica, meni je to sumnjivo, ovi iz Zelje su upetljali svoje prste, 100 %...
Ovo je dokaz koliko je neobrazovana ova navijacka stoka! \"sve je plavo kao zeljo\" haha, a mjesec bio ko sirnica iz MM-a, sve sem bukvalno plav.... Ee moji dorati, idite lopte gonjat po onoj livadi od stadiona.
To ti neki troller izgleda? Griješiš, 2. puni mjesec u jednom kalendarskom mjesecu se naziva \"plavi mjesec\", ne mora biti 13. u godini (iako u toj godini u kojoj se pojavi \"plavi mjesec\" ima 13 punih punih mjeseca). Prije bih ja rekao da si ti tek nešto pročitao pa došao da trollaš i govoriš nekom da je glup. Iformiraj se i ti malo bolje prije nego što se pokušaš napraviti pametan sljedeći put. Meni je ovo ipak uža profesija pa znam ponešto o ovom stvarima ;)
Lijepo su oni to napisali... kada mjesec moze izgledati kao da je plavce boje. Bravo, sjedi 5.... ALI TO DEFINITIVNO NIJE POJAVA KOJU SADA MOZEMO DA VIDIMO... ovaj put BLUE MOON se zove zato sto je DRUGI PUT PUN MJESEC U KALENDARKOM MJESECU, a ne zato sto je PLAVE BOJE: Najavljuju jedno, a pisu drugo
To može biti drugi puni mjesec u augustu, ali ovi u klix.ba opet nisu ništa pogrešno napisali. Drugi portali zbog kojih se klix.ba optužuje da kopira vijesti, nisu prenijeli cijelu vijest za razliku od klixa. I ništa na ovom članku nije pogrešno napisano: Mjesec plave boje, kao što piše u gornjem članku: https://en.wikipedia.org/wiki/Blue_moon#Visibly_blue_moon
Bas si udrobijo...13 mjesec je plavi mjesec, to se desi svako..dvije i pol godine... u 27 godina 13 puta...bla, bla , bla.... ma ti si glup da to shvatis,nesto procitao i mislis da si sve naucio-la :)
Ma kakav plavi mjesec! To o čemu vi pišete nema nikakve veze sa onim što će se desiti sutra. Sutra će po drugi put u ovom mjesecu biti puni mjesec, a taj fenomen kad se u jednom godišnjem dobu pojave 4 puna mjeseca (tj. u jednom mjesecu se pojavi puni mjesec po drugi put), to se zove \"plavi mjesec\". Znači nema nikakve veze sa onim o čemu vi pišete, samo dezinformirate narod. Informirajte se malo prije nego što napišete članak. Koliko će samo sutra ljudi ići gledati mjesec misleći da će stvarno vidjeti plavi mjesec, radi vas...
Ma samo nek nije zelen :-D
...e, da....nekada davno... http://www.youtube.com/watch?v=b9AmezvGBtg
...a, yes me nap\'o kašalj :)
Pa neku noć je bio crven.. i mjesec poludio, svake hevte mijenja boju .. xD
svaka casst novinari, ovim ste nadmasili svoju glupost...daj makar procitajte sta je plavi mjesec i na sto se odnosi...
@iznad ...i ja sam...al\' nisam \"zaćero\" sve da ne kažem đe :)) PS ništa dvosmisleno
ma pusti ga, skonto gdje zivi
Sramota kakve gluposti objavljujete... a da ni jednog trena niste objasnili pojavu koja ce se desiti sutra (drugi pun mjesec u jednom kalendarskom mjesecu)
@ovaj gore ...šta ti bi ?