Komentari (46)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
"noćas je ko lubenica pun mjesec iznad Bosne"
Tanka je linija sto spaja i razdvaja....
a gore usred zvjezdica
Ako pogledate na zapad vidjećete i “superzvijezdu” Veneru!
I nesanicu 😂
Komentari: glup, gluplji, najgluplji
Divljenje izaziva pojava da se penzioner prvi pojavi i poplaca sve racune i onda dolazi misterija:kako prezivi do sljedece penzije a pun mjesec pred njim...
kakve su ovo pticurine
Fali još SUPERZVIJEZDA i to je to.
Više je postalo otrcano ovo o super mjesecu, svaki drugi mjesec. Daj mi 600mm telku i Full frame mašinu, pa'š viđat super mjesec svaki put kad je Full.
Sace onaj vukodlak iz dragon ball z ustati
Kakav supermjesec. Cionisti upalili radioaktivni reflektor da nas zrače
Wow
Mjesečina ko dukat žut, ti dovoljno mlada ja dovoljno lud. Još samo da otopli hahaha, vrbopuc da krene
Divite se ovce, slusajte sta vam klix kaze..
Dodi se bash ne svidja nesto mjesec, pogotovo polumjesec.
Najvažnije je je naša predivna, vječna, međunarodno priznata, nedjeljiva, samostalna, nezavisna, suverena država BiH, koja je članica UN-a i svih drugih međunarodnih institucija, asocijacija i organizacija će dok je vijeka i svijeta postojati kao nezavisna država, jer se o njoj brinu, čuvaju je i brane naši najbolji sinovi, gazije i heroji nepokorive Armije BiH, koji ne žale položiti svoje živote za našu prelijepu i vječnu državu BiH. Našu jedinu i najvoljeniju domovinu.
Eno čuje se Mujo kako kuje konja po mjesecu, blizuM mjesec pa zato!