Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Svaka čast sarajevskim studentima. Lijepa vijest! Sljedeće takmičenje BiH studenti su No1❗️
rahmet dusi mojim kolegama iz tuzle :( svi do jednog turisticki otisli a svi se lafo takmicili :/ cestitam sarajlijama na odlicnom uspjehu, ko radi taj i ostvari rezultat, BG i FER su daleko od nas nemojte lupat gluposti i poredit nase kapacitete sto po kadru sto po opremi s njima
Kao da to ministarstvo zanima. Bitno je mlatiti praznu slamu i reći kako profesori ništa ne rade i djeca ne uče. A kad se ostvare ovakvi rezultati, niko ništa. A ako neko očekuje da svi budu odlikaši i genijalci, izvinite al' ne moguće je taman da ih 100 stručnjaka uči i obučava.
A prvi i drugi ETF Beograd i ZET i onda se naši elektrodaši busaju u prsa kako su neka elita
Nažalost moglo je bolje da se studenti pripremaju malo više ili da idu najbolji studenti, a ne oni podobniji iznadprosječni jer su se najbolji posvađali sa profesorom ili im se jednostavno ne ide. Bar se sport malo popravio ove godine, tu Zagreb dominira dok je Beograd neprikosnoven u znanju.
slazem se, ali zasto ne reci samo svaka cast, bravo!
Mladi su naša budućnost!
Koliko je bilo učesnika. AKo su tri, onda STANDARDAN uspjeh BiH !
@br1 21 učesnik
Sve pohvale!
Svaka čast!